חשד קליני להרפס hsv-2

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

15/09/2019 | 00:19 | מאת: ארטור

שלום ד״ר ביצעתי בדיקת שתן ודם למחלות והבודק רשם:״חשד קליני לנגיף ההרפס hsv2 הועבר לבדיקת pcr״. 1. תוך כמה ימים אמורים להגיע תוצאות הבדיקה? 2. במידה ומתגלה שאני נושא את הנגיף האם כל החיים אני אצטרך לקיים יחסי מין עם קונדום? האם זה עדיין מדבק? האם מדבק גם בנשיקה? 3. לא היו לי תסמינים חיצוניים של נגיף ההרפס מלבד מעט גרד, האם חייבים להופיע תסמינים כדי לאשש את המחלה או שבדיקת pcr צודקת ב100%? אני חושש מאוד pcr

15/09/2019 | 01:50 | מאת: ארטור

בנוסף האם ההרפס הוגינלי עובר דרך הפה?הכוונה לאקטים מיניים של לרדת אחד לשני

היעוץ לנדבקים בהרפס2 הוא מאוד רחב. אני מציע שתגיע אלינו לייעוץ 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין