טריכומונס ופרוום חיובי- בלחץ!!!

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

14/07/2019 | 23:05 | מאת: טל

שלום רב ותודה מראש על המענה 1.טריכומונס PCR חיובי ללא תלונות אצל גבר בן 30 - לטפל בפלג'יל או לאו? 2.UREA PARVUM חיובי בPCR ללא תלונות- לטפל בדוקסיצילין? 3. האם לקחת את שניהם בו זמנית כדי לטפל בשני הממצאים יחדיו או להפריד כי מדובר להבנתי באנטיביוטיקות לא פשוטות??? או שעדיף קודם פלגיל לטריכומונס ואז לאחר כשבוע דוקסצילין לפרוום? 4.לא מפסיק לקרוא ורואה שישנם כאלו שלא מגיבים כלל לטיפול אנטיביוטי... 5.אם אני לא מגיב לטיפול אנטיביוטי לטריכומונס ולפרוום האם אני מהווה סכנה לבנות זוג עתידיות? האם אני צריך להפסיק לקיים מין לחלוטין???? איך עליו לנהוג אם המצב כך שלא מגיב???? בכבוד רב נטלי

14/07/2019 | 23:12 | מאת: טל

6.האם יכול להיות שקיבלתי את החיידקים בדרך של יחסי מין אוראליים? 7.במידה ולא אגיב לטיפול האנטיביוטי לשני סוגי החיידקים האם אוכל להמשיך ביחסי מין אוראליים???

טריכומונס יוצר חיובי בבדיקות לוע ב PCR. זה לא אומר שזה נמצא שם זה מגיב עם חיידקי הפה הרגילים. לא צריך להתייחחס לתוצאה כזאת. לגבי הפרווםם הוא יכול לשבת סלי לעשות בעיות. בקיצור אל דאגה

לא לדאוג. אתה כלל לא בסכנה.

מקווה שעניתי כבר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין