UREA.PARVUM-PCR חיובי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/07/2019 | 09:47 | מאת: שתן

UREA.PARVUM-PCR יצא לי חיובי!. כל שאר בדיקות השתן יצאות תקינות - כללי, מיקרוביולוגיה ובדיקות שתן למחלות מין. האם זאת מחלת מין? האם זה מסוכן וצריך לטפל? אני קיבלתי את הבדיקות על רקע תלונות שלי לגבי צריבה בשתן לפעמים (לא באופן קבוע אלא בעיקר כשאני לא שותה מספיק).

10/07/2019 | 10:02 | מאת: שתן

גם התלוננתי על תכיפות במתן השתן לעיתים. האם יש צורך לטפל? קראתי באינטרנט שזו לא מחלת מין ולרוב אין צורך לטפל.

10/07/2019 | 20:43 | מאת: שתן

עוד שאלה - האם חיידק זה יכול לגרום לבעיות פוריות והאם אפשר להמשיך לקיים כרגיל יחסי מין עם בת הזוג?

לא מחלת מין. אם יש תלונות מטפלים

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין