תוצאות בדיקה חיובית, אשמח להסבר

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/07/2019 | 19:40 | מאת: רונית

שלום דר, עשיתי בדיקת שתן וקיבלתי תוצאה חיובית על-UREA.UREALYTICUM-PCR ו-M.HOMINIS-PCR . מקריאה פה בפורום ראיתי שציינת שלא מדובר במחלת מין ואשמח להסבר על התוצאה. מה זה אומר? מה זה החיידקים הללו?איך נדבקים בזה? מה ההשפעה על הגוף?האם יש טיפול שיכול להפוך את תוצאות הבדיקה לשלילית או שזה נשאר לנצח? האם יש צורך ליידע פרטנרים? תודה מראש.

החיידק הזה נמצא במערכת המין וברוב הפעמים הוא לא עושה מחלות מין. ולכן ברוב הפעמים הוא לא צריך אנטיביוטיקה. לעיתים נדיקות הוא יכול לתת תלונות של צריבה במתן שתן והפרשה ורק אז מטפלים

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין