וירוס הפפילומה - מה לעשות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/07/2019 | 10:38 | מאת: Sh

שלום, לפני כחודש וחצי הייתי אצל רופא נשים שאבחן אצלי קונדילומה, עקב כך הלכתי לעשות בדיקת hpv-test לראות איזה מהוירוסים יש לי. יצא סוג 67. לפי מה שהבנתי משיחה קצרה עם הרופא כשהוא נתן לי את התוצאות זה הנגיף שלא אחראי לסרטן ולא לקונדילומות ושאני צריכה לעשות בדיקת פאפ (יש לי תור לעוד כמה ימים) אז השאלה שלי היא: 1. מה הוא כן עושה? ואם הוא לא אחראי לקונדילומה אז מה כן? בנוסף אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים לפני התגלית הזו, גם לו הופיעו קונדילומות, 2. האם זה אומר שהוא גם נדבק בסוג הזה? 3. האם יש לו דרך לבדוק? 4. ואם הקונדילומות נעלמו משנינו האם מגע של יד ואיבר המין הוא בטוח? ובכללי מה עוד אני אמורה לדעת ולעשות.

1. יש כ 200 זנים שונים של הנגיף. יש זנים שלא עושים מחלה כגון הזן הזה 2.לא חייב 3.גברים אין צורך לבדוק 4.כן

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין