תוצאות בדיקות מעבדה למחלות מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/05/2019 | 16:54 | מאת: סיגל

היי דוקטור, קיבלתי תשובות לבדיקות דם שעשיתי ואשמח לעצתך... H.hominis, urea.urealyticum, urea.parvum יצאו חיובי - מה זה אומר?? קראתי קצת והבנתי החיידקים האלה נמצאים אצל רוב האנשים שפעילים מינית. האם בכל זאת צריך לטפל היות והתשובה חיובית? האם הטיפול בחיידקים אלה הוא אנטיביוטי? והאם יש דרך למנוע בעתיד הידבקות שנית? יש משהו שאני יכולה לעשות? (למעט התנזרות :) )

13/05/2019 | 16:55 | מאת: סיגל

אם רלוונטי, התוצאות הן לבדיקות שתן ולא דם.

13/05/2019 | 17:05 | מאת: סיגל

ועוד פרט...אין לי כאבים כאלה או אחרים בבטן התחתונה,איבר המין או בכלל באזור ואין לי גרד/הפרשות וכו... האם בכל זאת יש צורך בטיפול כלשהו?

אם אין לך תלונות לא הייתי מטפל בזה. צדקת אלה חיידקים שכיחים באברי המין

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין