פצעון מוזר מעל איבר המין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

28/04/2019 | 23:43 | מאת: מנשקה

לפני כמה ימים יצא לי פצעון במפשעה כמה סמ מעל איבר המין.יש לציין שעברו 3 שנים מהפעם האחרונה שבה קיימתי יחסי מין כלשהם.כמו כן מאז הפעם האחרונה שבה קיימתי יחסי מין נבדקתי להרפס 1 2 ועגבת והכל היה תקין.הפצע נראה כמו דלקת זקיק שערה קלאסי אבל אני עדיין מודאג.יש לציין שיש לי נטייה לייצר פצעים מוגלתיים בשנים האחרונות בכל מיני מקומות בגוף ברמה שצריך ממש לנתח את זה לפעמים....

01/05/2019 | 23:47 | מאת: מנשקה

יש לציין שנבדקתי מספר פעמים למחלות מין לאחר המגע האחרון עגבת נבדק אחרי חודש (קופת חולים כללית) 3 חודשים 6 חודשים(תל השומר) הרפס 1 2 נוגדנים מסוג igm וigg לשני סוגי ההרפס נבדקו בבדיקות דם 5 וחצי שבועות לאחר המגע 3 חודשים ו8 חודשים תוצאות שליליות דהיינו תקינות בבדיקות Herpes igg type 1 negative Herpes igg type 2 negative Herpes igm (1+2) negative אלו התוצאות שהתקבלו בכל שלושת הבדיקות.האם אפשר לסמוך על התוצאות לעגבת והרפס?עברו 3 שנים מהפעם האחרונה שהתקיימו יחסי מין

01/05/2019 | 23:48 | מאת: מנשקה

בדיקות ההרפס בוצעו במעבדות של איכילוב

לגבי הרםפ כן. לא ראיתי תשובה לסיפליס

בכל זאת כדאי להיבדק. אצלנו זה 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין