מחלות מין וחיידקים שמועברים בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

22/03/2019 | 01:26 | מאת: קמה

היי, עשיתי בדיקת איידס ובדיקות שתן. בדיקת האיידס יצאה שלילית עם זאת בערכי הייחוס כתוב 0.0-0.8 מלחיץ נורא ... האם מדובר בתשובה שאינה חדש משמעית? האם יש לקיים בדיקה חוזרת? במידה והבדיקה אכן שלילית, מדוע הייחוס אינו 0 ? בנוסף, תוצאות בדיקת השתן מראות תוצאה חיובית בעבור הנל: M.hominis-pcr Urea.parvum-pcr האם מדובר במחלת מין? האם זה מסוכן? מה המשמעות של זה? האם בר טיפול ? אודה לעזרתך...

בדיקת האיידס שלילית. אין משמעות לערכים שציינת. לגבי בדיקת השתן אלה לא חיידקים שמבשרים על מחלת מין. הם נמצאים אצל אנשים שפעילים מינית ובד"כ לא גורמים לבעיות

01/04/2019 | 07:30 | מאת: קמה

קבלנו אני ובן זוגי טיפול דוקסילין ל10 ימים. נאמר לנו שלא ניתן לקיים יחסי מין שלושה שבועות... האם ניתן לקיים יחסים עם קונדום?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין