האם הגיוני לפתח נוגדנים לכלמידיה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

05/03/2019 | 15:02 | מאת: יוב

שלום. יש לי בן זוג כעשור. לפני כמה שנים היה לי כלמידיה, טופלתי באנטיביוטיקה אך בן זוגי לא טופל. כעט התגלה אצלו כלמידיה וכמובן גם אני נבדקתי. העיניין שאצלי אין את החיידק, איך זה ייתכן? הרי הוא אמור להדביק אותי בחזרה. האם התפתחו אצלי נוגדנים לחיידק? ולכן לא נבדקתי

נוגדנים לכלמידיה בדם לא מונעים הדבקה חוזרת. לא תמיד כיש חדיפה לכלמידיה נדבקים זה תלוי בעומס החיידקי ועוד כמה גורמים.

05/03/2019 | 15:21 | מאת: יוב

שתיתי שני כדורי דוקסלין, ולא המשכתי אהנטיביוקה כי חיכתי לתוצאה. יכול להיות שמעט האנטיביוטיקה טישטשה את המצאות החיידק?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין