אוריאופלזמה אוראליטיקום

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

08/01/2019 | 17:37 | מאת: שקד

היי ד"ר רציתי לשאול שאלה קטנה ברשותך בבקשה… היות ואני סובל מיתר חומציות ( צרבות ) ומעי רגיז , האם שימוש בפעם ראשונה בחיים בדוקסלין יכול לגרום לי החמרה ונזק בלתי הפיך ? אודה לך מאוד היות ואני חושש 😨 לקחת באם בכלל לא חובה באוריאופלזמה אוראליטיקום חיובי בבדיקה… בתודה מראש והמשך יום נעים

08/01/2019 | 17:53 | מאת: שקג

הסימפטום היחיד שיש לי ריבוי מתן שתן בלבד… ללא צריבה אלו כאבים כלשהם… האם בכלל נחוץ לקחת אנטיביוטיקה בשלב זה ?

דוקסילין בהחלט עושה צרבת ומיחושים בבטן העליונה. הטיפול באוריאופלסמה הוא בחילוקי דעות. ללא ספק אם אין תלונות לא צריך לטפל

09/01/2019 | 23:03 | מאת: שקד

דחף בריבוי מתן שתן במשך שבועיים רצוי לקחת דוקסלין בכל זאת בפעם אחת לחסל את החיידקים מומלץ ? או לחילופין עם אזניל פחות תופעות לוואי ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין