זמן המתנה לבדיקה מלאה למחלת מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

20/09/2018 | 00:34 | מאת: ISRAEL

לאחר אקט מיני מוגן קונדום לאורך כל האקט ,שמתי לב שעל הסדין יהיו כתמים קטנים של דם , לאחר האקט עצמו הרגשתי תחושה של תשישות ועייפות , האם סביר שאחרי שעה התסמינים האלו יופיעו ? ועד להיום שעברו 6 ימים מאז אני עדין עייף , בדקתי את כל האזורים בפה לחפש האם יצא משהו ואין כלום גם לא על איבר המין , השאלה היא כמה זמן צריך להמתין בשביל בדיקה מלאה שתשלול את כל מחלות המין ? הבנתי שלאיידס צריך להמתין חודש ?

התסמינים הללו לא מתאימים למחלת מין אפשר לחכות 3 שבועות לבדיקות

20/09/2018 | 13:01 | מאת: israel

תודה על המענה הראייה שלי גם קצת בטשטוש מאז ויש תחושה לא טובה , עייף כל הזמן ותשוש לדעתך להמתין 3 שבועות ולבצע בדיקות ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין