מפגש מיני עם בחורה זרה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

12/09/2018 | 20:26 | מאת: tom.lavy

הי איך ניתן להגן על עצמי בצורה מקסימלית עם בחורה חדשה שיוצא איתה לדייטים חוץ מקונדום, האם רצוי להימנע מלגעת באיבר מינה של האישה. כי נניח ואחר כך נגעתי בפה, יש סיכון להדבקה כלשהי? מה לגבי נשיקות וכל היתר. מניח שאין תעודת ביטוח, אבל אולי המלצות נוספות חוץ מקונדום

קונדום מונע בצורה טובה את רוב מחלות המין. אין העברה של מחלות מין בדרך כלל בנשיקות. במין אוראלי חשוב גם ללבוש קונדום. ובעיקר להתחסן כנגד נגיף הפפילומה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין