בדיקהstd וכמה דברים נוספים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/08/2018 | 01:26 | מאת: יוסי

שלום עשיתי בדיקת שתן בגלל צריבות וכאבים חוזרים אך ללא דלקת ..וקיבלתי בנוסף עוד בדיקה שמה std(sex tra למחלות מין משהו כזה..עשיתי את זה בשתן ראשון בבוקר אבל טיפה מאמצע הזרם של התחלת השתן בהתחלה האם זה יכול לפגוע בדיוק הבדיקהה?? בנוסף היה לי בפין קנדיולמה שאוסרה אם הקפאה ממש לפני הרבה זמן...עכשיו קיבלתי תבדיקה למחלות מין עקב חוסר רוק בפה ממש נשללו כול האפשריות כולל סכרת..אני מודאג וחושש חלילה מאיידס...כול חיי תמיד הייתי אם קונדם והקפדתי מאוד ..אשמח לדעתך אני מאוד לחוץ..גם אחרי חברה האחרונה עשיתי בדיקה דם לווירוס ויצא שלילי תודה

הבדיקה הכי מדוייקת לאיידס זאת בדיקת דם. אם אין לך גורמי סיכון אתה לא צריך לדאוג ותעשה אותה

01/08/2018 | 14:03 | מאת: יוסי

לגבי הבדיקת דם ..תמיד הייתי אם קונדום ועשיתי תבדיקה לפני כשנתיים מה זה גורמי סיכון לדעתך?? עכשיו לגבי הבדיקה std שביצעתי עשיתי אותה בשתן ראשון בבוקר אבל מאמצע זרם השתן לא מהתחלה זה יכול לפגוע בדיוק הבדיקה??תוך כמה זמן מקבלים תשובה ?? תודה

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין