לא הבנתי איך ייתכן הדבר??

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

02/07/2018 | 18:01 | מאת: לירון

וד הפרופ שלום שאלתי אתמול וקבלתי תשובה שאותה לא הבנתי כלל..... 1. לפני שקיימתי יחסי מין נגעתי לגבר באיבר המין כמובן היו טיפות מקדימות ביד שלי ואז הלבשתי לו את הקונדום ז״א שגם על הקונדום היו טיפות מקדימות ואז התבצע האקט. 2.מין אורלי לגבר לצד הנותן כאשר לי יש דימום ודלקת בחינכיים. ללא גמירה רק פרי קם. 3.דיבור עם רוק כאשר לצד היורק יש טיפול שיינים פעיל ואולי דימום חניכיים ולי רק דימום חניכיים. מה הסיכון לאיידס חלילה בשלושת המקרים והאם יש סיבה לחשוש?? זו השאלה ששאלתי ומהענה היה חשש נמוך. איך ייתכן לגבי השאלה השלישית??? והראשונה מיכון שכמעט ברוב. המקרים נוגעים באיבר מין לפני שמלבישים את הקונדום??? סליחה על אורך השאלה חרדה ממש

שוב. לצורך הדבקה באיידס צריך עומס נגיפי רב. דרך הדבקה בפה הן מהנמוכות שקיימות פחות מ1אחוז. כדאי בכל מקרה ליתר בטחון לבצע בדיקה 3 שבועות אחרי החשיפה. לגבי פריקם גם הסיכןוי באופן שתארת קרוב ל 0

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין