הדבקה אוראלית במחלת מין?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

11/06/2018 | 00:36 | מאת: גל

היי, לפני כחודש לאחר שלא קיימתי יחסים תקופה ארוכה, ביצעתי בדיקה שגרתית למחלות מין - דם ו-pcr בשתן ויצא UREA.PARVUM חיובי. למרות שהרופאה לא ראתה צורך לטפל, התעקשתי וקיבלתי טיפול בדוקסילין. מאוחר יותר באותו החודש שכבתי עם בן זוג חדש עם קונדום - לא היה שום מגע מיני לא מוגן בין האיברים (!!) אך היה מין אוראלי. שבוע לאחר מכן, בעקבות הפרשות לא ברורות החליטה רופאת הנשים לבצע בדיקת pcr מהרירית. בבדיקה יצא - שה-UREA.PARVUM שלילי (טופל) אבל - UREA.UREALYTICUM חיובי.... האם יכול להיות שנדבקתי מהבחור הזה מיחסי מין מוגנים וחד פעמיים? האם יתכן שזה בגלל מין אוראלי לא מוגן? אשמח לתשובה, תודה!

מיקופסמה ואוריאופלסמה עוברים במגע מיני אוראלי. לא צריך לתת אנטיביוטיקה אם אין תלונות

13/06/2018 | 01:52 | מאת: גל

היי, פתאום הבנתי שהבדיקה נעשתה לפני קיום היחסים... האם הגיוני שבבדיקת שתן יצא שלילי ובבדיקה מהרירית יצא חיובי?! בנוסף, אשמח לדעת תוך כמה זמן החיידק חוסל מרגע לקיחת האנטיביוטיקה? (טיפול של 1 גרם אזניל) המון תודה!!

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין