תוצאות בדיקת עגבת אחרי טיפול

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

07/06/2018 | 22:51 | מאת: ברוך

קבלתי טיפול עבור הגבת לפני שנתיים באיכילוב. אחר כך הייתי ירידה המנוגדים ואני בלי סימפטומים. בתקופה אחרונה קבלתי בדיקת STI שגרתית והVDRL שלילית המנוגדים לעגבת חיובים. חשבתי שזה בסדר וכרגע אין לי עגבת ואפשר להמשיך לקיימ יחסי מין עם חברה רגילה. אני לא מבין למה המרפאה רוצה לעשות את הבדיקה שנית. אני רופא ונארה לי שזה לא סביר. אתה מוסכים איתי שאני אפשר להמשיך לקיים יחסי מין בנתיים, בלי קונדום, עם חברה רגילה?

אם ה VDRL שלך שלילי. בהחלט אפשר. כמובן אם אתה שלילי לשאר ה STI

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין