PCR לכלמידיה - שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

09/05/2018 | 11:32 | מאת: שלום

שלום, אובחנתי בPCR לכלמידיה. לקחתי את הכדורים ולאחר שלושה שבועות עשיתי בדיקה שוב - הבדיקה יצאה שלילית. הבנתי מהרופא עור כי הבדיקה עלולה לתת תוצאות FALSE POSITIVE במידה ולא אחכה מספיק זמן מהטיפול. השאלה שלי - האם יתכן שהתוצאה היא FALSE NEGATIVE ? האם יתכן שעוד שבוע/חודש אבדק שנית ואגלה תוצאה חיובית ?

אם לא נדבקת שוב יש מצב

14/05/2018 | 12:41 | מאת: שלום

ברצוני לחדד - בבדיקה האחרונה יצא שלילי. ברצוני לדעת האם עליי להיבדק בשנית (ומתי) לפני שאהיה פעיל מינית ?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין