הרפס גניטלי - 2 שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

10/04/2018 | 13:34 | מאת: סופיה999

שלום, יש לי 2 שאלות בבקשה בנושא הרפס גניטלי. 1. כאשר ישנה התפרצות של הרפס (עם שלפוחיות), האם יש להמנע מכל מגע מיני ? גם אוראלי, אנאלי, ונשיקה? 2. כמה זמן יש להמנע מיחסי מין? פרק הזמן של הטיפול אותו קבע הרופא או גם פרק זמן מסויים לאחר סיום הטיפול? כי שמעתי ממישהו שגם לאחר סיום הטיפול, יש לחכות כשבוע עד לחזרה לחיי מין פעילים. אשמח למענה בהקדם. תודה מראש.

בהדבקה של הרפס 2 יש סיכוי להדבקה במחלת מין בעיקר בזמן יהנגע פעיל. לאחר כשבועיים יש עדיין הפרשה של הנגיף אבל בכמויות הרבה יותר קטנות. הייתי ממליץ על שימוש בקונדום

15/04/2018 | 11:04 | מאת: סופיה999

ומה בנוגע לנשיקה? בזמן התפרצות, יש סיכוי להידבק בנשיקה?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין