זיהום פטרייתי ממקור לא ידוע

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

30/11/2017 | 19:59 | מאת: עידן

שלום. אני נמצא בטיול גדול בחו"ל ולאחרונה התפתח לי על ראש איבר המין מין פטרת עדינה שרואים רק לאחר מקלחת או מגע באיבר. לא קיימתי יחסי מין בתקופה הזו אבל שהיתי כחודש על אי בו הלחות הייתה רציפה 24 שעות והבנתי שזה יכול לגרום לזיהום כלשהו. כרגע אני באירופה מטייל לעוד תקופה ארוכה ונכנסתי לפורומים שלהם לגבי אבחון ראשוני, רוב המטופלים שציינו בעיה דומה לשלי ועברו אצל רופא מומחה קיבלו משפחה עם סטרואידים שהחמירה את מצבם לקילופי עור והחמרה של הפטריה. אני דיי חודש ללכת לרופא בחו"ל שיאבחן אותי לא נכון. מקווה שיש פתרון זמין אחר

הטיפול בפטרייה בה משחות עם חומר אנטי פטרייתי פעיל בשילוב עם סטרואידים

05/12/2017 | 11:10 | מאת: עידן

יש שם למשחה?

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין