עזרה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

22/09/2007 | 18:44 | מאת: אני

שלום ד"ר שמגר זה חביב קיבלתי יעוץ מפסיכולוג מומחה שאמר לי שאם אני מפסיק את הריספרדל אז לא צריך לקחת טיפול כלשהו ולנסות לראות אם אני ארגיש טוב גם בלי הריספרדל אלא רק עם הציפרלקס אז עכשיו ככה.. אני מרגיש לא טוב בכלל, רע לי, אני מתוח לפעמים, אני מרגיש לחצים, אני מרגיש שכולם נהנים ואני לא נהנה משום דבר, אני כל הזמן עייף אני לא יודע למה אני מוטש, אני יושן המון אני רוצה להבין למה אני כל כך עייף נמאס לי מהמצב הזה נמאס לי, יום הכיפורים הזה היה לי סיוט, לא יצאתי בחוץ, הרגשתי רע מאוד, ואני מפחד להחליף לפרפנאן ולהרגיש עוד יותר גרוע... בקיצור רע לי, אני צריך לחכות חודש עד שהריספרדל ירד לי מהדם, האם כדאי לי להתחיל טיפול בפרפנאן? האם הוא יעזור? האם יש מקום לעלות את המינון של ציפרלקס ל20 מ"ג? בבקשה תעזור לי אני מרגיש שאני עומד למות

23/09/2007 | 00:03 | מאת: ד"ר עופר שמגר

חביב שלום, למה לחכות חודש? אפשר להתחיל את הפרפנאן מייד. זה יעזור לך להפחית המתח, וזה לא מעט. לגב העליה בציפרלס- כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה