החלפת כדורים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2007 | 23:26 | מאת: אחד

ד"ר אני ממש מפחד... המינון 8 מ"ג הוא המינון ששתיתי אותו תמיד לפני החלפת התרופה. וזה לא עליה במכה כזו.. אני גם לא רוצה להחליף את הציפרלקס עכשיו.. אני רוצה לחכות עוד ועוד אז זה בסדר אם אני אשתה ציפרלקס ופרפנאן?.. אמרו לי ש4 מ"ג פרפנאן שקול ל4 מ"ג ריספרדל אז זה לא עליה במכה?

16/09/2007 | 00:33 | מאת: ד"ר עופר שמגר

4 מ"ג פרפנאן זה בערך כמו 1 מ"ג ריספרדל. אז זו ממש לא עליה במכה. מינון פרפנאן מקובל הוא 16-24 מ"ג, וניתן בהחלט לעלות ל- 32 מ"ג במצבים קצת יותר קשים. אל תבהל, זה באמת לא מינון גבוה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה