חצי סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2007 | 08:47 | מאת: עופר

לוקח כבר שבוע חצי סרוקסט ביום לטיפול בחרדות. שמעתי מחבר שחצי כדור ביום מספיק ואין צורך להעלות את המינון. חברת התרופות טוענת שהמינון המינימלי הוא כדור ביום. יש סיכוי שחצי כדור יספיק? ( וכך יהיו גם פחות תופעות לוואי ) תודה ושנה טובה

15/09/2007 | 12:41 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אכן חצי כדור זה מינון נמוך מידי, ואין סיכוי שזה יעזור. לחרדה הרבה פעמים יש צורך ביותר מכדור ליום. בכל מקרה, גם מבחינת הזמן זה מוקדם. צריך לחכות לפחות 3 שבועות, ולפעמים אף יותר.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה