בעיות שינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

13/09/2007 | 11:19 | מאת: סיגל

לד"ר שמגר החזרתי לך את תשובתי אבל אני לא רואה שהיא פורסמה בתת סעיף לתשובתך מיום 10.9 לשאלתך יכולים להיות כמה ימים שאני ישנה בסדר ופתאום יומים שלוש שלא ,אני רגילה לשון בלילה 7-8 שעות בממוצע ואם יש ימים שלא ישנתי טוב בלילה והייתי ערה או חלק מהלילה אני מצליחה לשון באמצעות קלונקס 4-3 שעות אז אני למחרת ישנה צהרים שעה וחצי ,בתקופה האחרונה של שנה לפחות ישנתי מצויין ומתוכם 4 חודשים לא נגעתי בכדורים לא בקלונקס ולא בריסטל עכשיו מ12.8 אחרי שקלטתי שיש לי הפרעות בשנה מיד התחלתי עם הריסטל 2 ביום ומידי פעם קלונקס שצריך רק לשנה. אני מרגישה בימים שאני לא ישנה טוב שאני מאבדת את הבטחון שקבלתי בתקופה האחרונה והעסוקה בלחשוב שוב על נושא החרדות מה שלא חשבתי עליו כבר תקופה ארוכה והרגשתי מצויין. עברתי סדנא לשינוי חשיבה קוגנטיבי ואני קוראת ומתענינית הרבה בנושא אני יודעת שזה לא מחלת נפש ולא ניתן להידרדר למחלת נפש אבל בחודש האחרון קצת מאבדת את הביטחון. עוד דבר בסמוך לבעיית השינה התחלתי דיאטה עם נטרופטית יכול להיות שחלק מהתפריט שהיא הורידה לי משפיע על השינה אני לא יודעת. רופא המשפחה צוחק עלי שאין לי שום דבר שאני התעמל.ואילו הפסיכטר שתור יש לי אליו רק בעוד חודש וחצי ביקש שאשתה קלונקס רק שאני לא מצליחה לישון. אבקש את חוות דעתך

14/09/2007 | 00:19 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ראשית- את צודקת. בגלל החג לא הספקתי ללכת אחורה להודעות הישנות. חזרתי לשם והתייחסתי להודעתך. הסברתי שם איך ניתן להחזיר שליטה במצב. תנסי את זה, ויש סיכוי טוב שתוכלי לחזור לישון כרגיל תוך מספר שבועות. בהצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה