אדרונקס - שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

12/09/2007 | 20:33 | מאת: שלומי

שלום רב, בן 30 . מזה כשנתיים נוטל רסיטל 40 מ"ג לטיפול בחרדה+דיכאון. מכיוון שאובחנתי להפרעות קשב קלות ניסיתי קונסרטה - אך לא עזר (הגביר את החרדה) , אפקסור (גם לא עזר- בעיקר פגע במיניות) הרופא הציע שאקח אדרונקס 4 מ"ג פעמיים ביום. מזה 3 ימים שאני נוטל את הכדור. אני כבר מתחיל להרגיש שיפור בקשב ובהרגשה הכללית. אבל.... יש לי הרגשת צריבה לאחר שפיכה. האם ניתן לפתור את הבעייה איך שהוא? ראיתי באיזה פורום שרופא המליץ לשתות הרבה מים . האם זה יכול לעזור פה? תודה ושנה טובה

13/09/2007 | 11:32 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלומי שלום, אינני מכיר תופעת לואי כזו של אדרונקס. כדאי לעשות בירור ראשוני בקופ"ח לשלילת זיהום בדרכי שתן (בדיקת שתן פשוטה). שנה טובה!

14/09/2007 | 02:46 | מאת: יוסי

אכן יש תופעת לוואי של צריבה בזמן שפיכה. תופעה נדירה אך קיימת {גם מניסיון שלי }. ברגע שתפסיק עם הכדור גם התופעה תעלם. כל טוב

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה