התנדבות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/09/2007 | 08:42 | מאת: הלה

מזל שלקחתי יום חופש מהעבודה. אתמול לא הצלחתי לישון מרוב פחד כללי, דאגה. לקחתי קלונקס אבל זו לא דרך טיפולית. כנראה ופיתחתי כבר הפרעה מאוד קשה, מאין דחק פוסט טראומטי. כל הזמן שרויה במאין בהלה, אימה ופחד...גם ההתנהלות שלי מוזרה...דרוכה, כל זמן העיניים והמבט מופנה כלפי חוץ, במקום שיופנה בשקט ובביטחון כלפי פנים. יש לי בעיה גם בעיה פסיכולוגית, להצליח ולהרגע כשאני מתגוררת בעיר מגוריי, קרוב למשפחתי. רציתי לשאול אותך, אם יש לך רעיון למקום התנדבותי ?(אני מאוד אוהבת ילדים). שיהיה יום טוב

10/09/2007 | 23:42 | מאת: ד"ר עופר שמגר

הלה שלום, אפשר לפנות ישירות לגנים של ילדים ולשאול את הגננת. אפשר לברר במנהל החינוך בעיריה לגבי מעונות/מוסדות לילדים הזקוקים לעזרה.

11/09/2007 | 04:07 | מאת: תמימי

הילה נשמה ילדים זה מצויין אולי בבית חולים, במחלקת ילדים, צריך מתנדבים שישחקו איתם קצת. אצלינו בברזילי יש כיתה בתוך מחלקת ילדים, ושם משחקים עם הילדים, מציירים איתם, עוזרים ומעודדים אותם. אני משוכנעת שלא יגידו לך לא אם תרצי להצטרף לצוות המתנדבים בבית חולים בחיפה, בית חולים כללי, ותוכלי פשוט להנות קצת ולשחק איתם... חיבוק ושינה טובה, נטולת דאגות נשמה תמי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה