לוסטרל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/09/2009 | 02:16 | מאת: מאיה

אני בת 25. מטופלת כחצי שנה בלוסטרל ומירו. לוסטרל אני לוקחת 100 מ"ג ליום אבל בהתחלה לא לקחתי באופן סדיר מזה כחודשיים אני לוקחת באופן סדיר ולאחרונה התחילו לחזור התקפי החרדה ואי שקט. את המירו אני לוקחת מדי לילה (כדור 1) רק כדי שאוכל לישון טוב בלילה. הרופא שלי בחו"ל ורציתי לשאול האם זה בסדר להעלות את המינון של הלוסטרל? שמעתי שהשילוב עם המירו אמור לעזור..האם זה השילוב הנכון?

לקריאה נוספת והעמקה
16/09/2009 | 20:31 | מאת: ד"ר אלונה גוברמן

שלום מאיה. בדאי להמליץ לך על שינוי תרופתי צריך בדיקה מעמיקה של מצבך. אני ממליצה לפנות ליועץ פסיכיאטרי (רופא מחליף). באופן ככלי כדאי לשקול עליה במינון של לוסטרל. שילוב של מירו ולוסטרל יכול לעזור בהתרפי חרדה ואי שקט. בנוסף, הייתי מציעה לך לעבוד טיפול קוגניטיבי - התנהגותי (קבוצתי או אישי) בהתקפי חרדה ודיכאון כדי לרכוש כלים של שליטהבהתקפי חרדה שיעזרו לך לטווח ארוך . תרגישי טוב,

16/09/2009 | 23:57 | מאת: מאיה

קודם כל תודה על ההתייחסות. רק עוד משהו קטן שלא הבנתי אם אני לוקחת את המירו רק לפני השינה וזה עוזר לי להירדם האם אני אמורה לשלב את זה אחרת כשיש התקף? האם להמשיך לקחת כדור אחד לפני השינה?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה