גמילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/08/2007 | 11:49 | מאת: a

שלום אני מטופלת בציפרלקס שנתיים וחצי. אחרי שנה הורדתי בהדרגה לכדור וחצי ואח"כ לכדור. מעוניינת להפסיק לחלוטין. האם אפשר לשתות כדור פעם ביומיים ואח"כ שלושה וכו', או שחייבים לקחת מינון הולך ופוחת מידי יום? תודה מראש

07/08/2007 | 23:20 | מאת: ד"ר עופר שמגר

השאלה החשובה ביותר היא האם בכלל כדאי ונכון להפסיק את הטיפול? בהרבה מקרים המשמעות היא חזרת ההפרעה תוך שבועות עד חודשים בודדים. בכל מקרה, ההפסקה צריכה להיות דרך הורדת מינון לחצי כדור לשבועיים-שלושה, ואז להפסיק לגמרי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה