קלופיקסול

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

11/01/2008 | 09:14 | מאת: שאול

שלום אני מבקש את עזרתך הדחופה אני מטופל ב30 מג זיפרקסה והתחילו להוסיףלי 2 מג קלופיקסול לאחר 10 ימים שלקחתי את שניהם ביחד התחלתי לאבד קצת את השליטה על השתן במשך היום הרופא אמר לי להפסיק את הקלופיקסול. האם התופעה הזו מהקלופיקסול ואיזה כדור אחר יכול לעזור לי להתמודד עם שמיעת הקולות אני מאוד מודה לך

12/01/2008 | 22:01 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שאול שלום, הפרעות במתן שתן הן תופעת לואי נדירה של קלופיקסול. לצורך הכוונה בענין הטיפול התרופתי חשוב לדעת האם קיבלת תרופות נוספות לפני הזיפרקסה, ואם כן- איזה תרופות, באיזה מינון ולכמה זמן קיבלת כל טיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה