שילובים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

10/01/2008 | 01:25 | מאת: מיקי

שלום אני נוטלת רסיטל וטגרטול, רציתי לדעת האם מותר לצרוך אלכוהול במקביל לנטילת תרופות אלו??ומה לגבי חשיש? :) בנוסף, השינה שלי ממש לא שקטה,הפסיכיאטר שלי אומר שזה בגלל הרסיטל גם, האם אפשר ליטול ואבן או כדור אחר שיעזור לי לישון שינה רגועה יותר? תודה.

10/01/2008 | 21:43 | מאת: ד"ר עופר שמגר

מיקי שלום, אין בעיה לקחת כדור שינה (ואבן גם אפשרי, אבל איננו כדור שינה). השילוב של אלכוהול ו/או חשיש עם טגרטול עלול להיות מסוכן. ממש עדיף לא לנסות.

10/01/2008 | 23:11 | מאת: מיקי

קודם כל תודה על התשובה המהירה. שנית, האם גם כשמדובר בכמויות קטנות זה בעייתי? האמת היא שפשוט יש לי טעימות יין במקום העבודה שלי בקרוב, ואני לא כל כך יודעת איך להתחמק מזה, ומעדיפה להמנע ממצבים מביכים מול המנהל שלי. אני יודעת שכשמדובר בטעימות זה כמויות קטנות, וזה חד פעמי, האם זה עדיין בעייתי?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה