דיכאון משולב עם חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

09/01/2008 | 16:50 | מאת: קובי

אני סובל חצי שנה מדיכאון המשולב בחרדות ומחשבות טורדניות נטלתי פריזמה פורטה 60 מ"ג אחרי יום הפסקתי בגלל בחילות ,ואחרי זה נטלתי רסיטל 20 מ"ג למשך חודש וחצי שזה עשה לי מאוד רע כמו חוסר תאבון , עצבנות , בחילות והקאות והפסקתי על דעת עצמי בנוסף אני נוטל פרפנן 8 מ"ג ולוריבן 1 מ"ג פעמיים ביום . השאלה שלי מה כבר יעזור למצב שממנו אני סובל כי לפסיכיאטר לא אכפת ממני האם יש תרופות נוגדי דיכאון שאין בהם תופעות לוואי כמו : הקאות בחילות עצבנות חוסר תאבון קשיי שינה ומחשבות אובדניות ?

09/01/2008 | 22:52 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קובי שלום, לא כל כך ברור לי ההגיון הטיפולי בו אתה מטופל. בנוסף אני שומע שאתה חש שהרופא שלך לא מבין אותך. במצב זה כדאי לבחון אפשרות להחליף פסיכיאטר, או לקבל חוות דעת מסודרת (לא דרך פורום כמו כאן) נוספת. יש צורך בהערכה מסודרת לקביעת הטיפול.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה