סרוקסט (פרוקסטין)

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/01/2008 | 22:52 | מאת: מודאג

ערב טוב הפסיכיאטר שלי החליף לי את הטיפול בפבוקסיל 300 מ"ג ליום שהפסיק להשפיע עליי לאחר 4 שנים (ocd בסרוקססט (פרוקסטין) 60 מ"ג ליום. לדבריו אני אמור להפסיק לדוגמא היום את נטילת הפבוקסיל ומחר כבר אמור להתחיל לקחת את הסרוקסט 60 מ"ג ליום. רציתי להתייעץ ולשאול מה דעתך על ההפסקה הדרסטית בפבוקסיל והמעבר לסרוקסט (פרוקסטין). תוך כמה זמן מתחילת נטילת התרופה היא אמורה להשפיע עליי? המשך ערב נעים ותודה

08/01/2008 | 22:09 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, לטעמי היה עדיף לעשות החלפה הדרגתית, כאשר כל 3-4 ימים מורידים 100 מ"ג פאבוקסיל ובמקביל מעלים 20 מ"ג סרוקסאט. בכל מקרה, תחילת ההשפעה של הסרוקסאט היא במקרה הטוב תוך 3 שבועות מהרגע שמגיעים למינון מלא, אבל לפעמים זה לוקח חודש עד חודש וחצי. המון הצלחה!

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה