רעשים תמידיים בראש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

07/01/2008 | 15:41 | מאת: אתי

בת 70 סובל מזה שמונה שנים מרעשים בראש שאינם פוסקים לרגע. נעשו כל הבדיקות האפשריות כדי לשלול סיבה רפואית שניתנת לטיפול. ביקרה אצל פסיכיאטר נתנו כדורים שונים אבל שום דבר לא עוזר. שאלתי: האם זוהי בעיה פסיכיאטרית והאם היא ניתנת לטיפול ואם כן אשמח לדעת באיזה דרך(גם אם יש צורך באישפוז). אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה בכל דרך שנראית נכונה

07/01/2008 | 22:27 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, חסרים הרבה פרטים: איזה מין רעשים נשמעים? מה האבחנה של הרופאים כרגע? איזה תרופות היא קיבלה?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה