האם להפנות לאשפוז?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/12/2007 | 23:44 | מאת: רותי

יש בקבוצה שלי בסקורס תקשורת בין אישית אשה בת 40 שמדברת על יאוש ורצון לגמור את החיים. האם צריך להודיע על כך למישהו? למי? תודה

25/12/2007 | 22:11 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רותי שלום, אין חובה להודיע על כך לאף אחד, אבל רצוי לברר איתה האם היא פנתה לעזרה מקצועית, ואם לא- לעודד אותה לפנות. אפשר להציע לפנות למישהו מהמשפחה ולערב אותו. בסוף-בסוף מדובר באישה בוגרת שצריכה להחליט בעצמה מה מתאים לה ואיך היא רוצה לחיות את חייה. הרבה פעמים אוזן קשבת ואיכפתיות אמיתית יכולים לחולל פלאות.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה