פרפנן ותופעות לוואי דחוף!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/12/2007 | 19:15 | מאת: קובי

אני נוטל מזה חודש וקצת פרפנן . התחלתי עם 4 מ"ג פעם אחת ביום ואחרי העלו לי לפעמיים ביום אחד בבוקר ואחד בערב ואחרי הפסיכיאטר החליט על 8 מ"ג פעמיים ביום אחד בבוקר ואחד בערב ואני מרגיש שיפור קצת אבל יש לי רוב הזמן סחרחורות לחצים קלים בראש מידי פעם רעד בידיים וחוץ מזה אני לוקח אלפרוקס 0.25 מ"ג בבוקר ולוריבן 1 מ"ג לפני השינה . האם יש קשר בין הפרפנן לבין סחרחורות ולחצים קלים בראש ורעד בידיים ? תודה מראש

22/12/2007 | 21:02 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קובי שלום, הרעד בידיים כנראה קשור לתרופה. גם סחרחורות יכולות להיות, למרות שאנשים שונים נותנים משמעויות שונות למילה "סחרחורת". חשוב לציין כי חלק ניכר מתופעות הלואי משתפרות תוך שבוע-שבועיים מהעליה במינון. אם זה לא משתפר תוך תקופה זו- שווה להתייעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה