ביטול גירוי מיני חזותי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

19/12/2007 | 22:03 | מאת: פלומי אלמוני

אני אדם דתי וכידוע יש איסור מבחינה הלכתית להנות הנאה מינית מראיה של אישה זרה שהיא לא אשתך בתלמוד מצוינים שמות של רבנים שהיה להם כוח ריכוז במוח כך שגם אם ראו אשיה לא צנועה הדבר היה בשבילם כראיית כיסא שולחן השאלה לך הרופא האם ישנה אפשרות לנטרל לשעה קלה את אותה הנאה מינית הנגרמת במוח כתוצאה מראיית אישה לא צנועה נאמר בדרך חיצונית כגון כמו רפלקסולוגיה (נקודה מסוימת בגוף שניתן ללחוץ עליה ) או סוג של מאכל או תרופה לא מסוכנת אני מוכרח לציין שאם הייתה דרך שכזאת הדבר היה מאפשר לאדם הדתי אולי ללכת לחתונות מעורבות של נשים וגברים ללא הפרדה

19/12/2007 | 22:39 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, אינני מכיר דרכים מהסוג שתארת. מאידך, יש אנשים שדמיון מודרך מסוג מסויים עוזר להם. הם מדמיינים את האדם מולם בסיטואציה מביכה/ לא נעימה (כמו למשל לדמיין שמתחת לבגדים כל הגוף של האדם שמולם מלא פצעים מוגלתיים) וזה עוזר להם.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה