האם יש פתרון ביינים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

18/12/2007 | 21:41 | מאת: דוד

שלום רב שאלתי היא כזו ... אני חולה דו קוטבי אני מטופל בליטיום 1200 מיל ביום ובנוסף למיקטל .. עדין לא הגעתי למינון הסופי של 200 מיל ליום אני ב75 מיל ליום... המצב כרגע הוא דכאוני תחושותי הם : לא יכול להיות לבד נורא חרדתי מהמחר תלותי מאוד מרגיש שאין לי מה לעשות צריך להיות מועסק על ידי אנשים אחרים . האם יש פתרון עד שהלמיקטל יתחיל להשפיע ..? אם יש אז אשמח לתשובה בבקשה...

18/12/2007 | 22:13 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דוד שלום, קצת קשה לי להעריך את מצבך. אבל תמיד ניתן לשקול אישפוז יום או אישפוז מלא.

19/12/2007 | 13:45 | מאת: דוד

שלום דוקטור.. המצב שתארתי לך הוא לא נעים אבל לא ברמת האשפוז ... אני נוהג ..מטפל ב4 ילדיי אבל תחושתי לא טובה (דכאוני) שאלתי הייתה לגבי זמן הביניים שבו אני ממתין להשפעת הלמיקטל מאחר ואני צריך להגיע לכמות של 200 מיל ביום ואני נמצא כרגע כ75 מיל ליום.. כך שנשאר לי לפחות שבועיים שלושה עד שיתחיל להשפיע(על פי דברי הפסיכיאטר)

19/12/2007 | 21:45 | מאת: ד"ר עופר שמגר

דוד שלום, אם אתה יכול ומסוגל- נסה מעט פעילות גופנית, כגון הליכה של 20-30 דק'. כולי תקווה כי המצב ישתפר במהרה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה