אי-שקט

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/12/2007 | 20:56 | מאת: אורית

שלום לפסיכיאטר, אני נוטלת 5 מ"ג זיפרקסה ו-1 כדור רמוטיב. עד כה נטלתי זיפרקסה 20 מ"ג ואח"כ נטלתי זיפרקסה 10 מ"ג כשברקע סבלתי מאי שקט. כשנטלתי 20 מ"ג זיפרקסה היה לי הכי אי שקט. כיום אני ממשיכה לסבול מאי-שקט. מה אפשר לעשות? יש לציין שאני נוטלת גם 1 לוירוון בבוקר. האם יש כדור שיכול להרגיע את האי שקט.? בתודה אורית

17/12/2007 | 22:48 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אורית שלום, אי שקט יכול לנבוע ממצב נפשי וגם מתרופות. זיפרקסה, יחסית לתרופות אחרות, אינו גורם אי שקט. לפיכך מצבך לא ברור כל צורכו ולטעמי כדאי שתגיעי להערכה פסיכיאטרית נוספת בכדי להחליט על הסיבה לאי- השקט ולטיפול בה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה