חרדות בחילות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

17/12/2007 | 19:49 | מאת: יואב

אני בן 37 סובל מחרדות מטופל בציפרלקס כבר שישה חודשים בחודש האחרון סובל מבחילות קשות ניבדקתי בדיקת אנדוסקופיה והיתגלה אודם באנטרום דלקת יתכן שהבחילות נובעות מהחרדות כחודש וחצי יש מיקרים שזה נימשך זמן רב אודה אים אקבל חות דעת תודה

17/12/2007 | 22:41 | מאת: ד"ר עופר שמגר

יואב שלום, ישנן עדויות שבעיות שונות בקיבה, החל מצרבות, דרך דלקות מקומיות (כמו שלך) וכלה בדימום, יכולות להגרם מטיפול בתרופות ממשפחת ה- SSRI, כמו ציפרלקס. לפיכך יש להתייעץ עם הפסיכיאטר המטפל בך לגבי המשך הטיפול בתרופה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה