רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

16/12/2007 | 20:34 | מאת: אסתר

לעופר שלום אני לוקחת רסיטל חמש שנים .עקב תופעה של כאב ראש וצורך לישון עברתי לרמוטיב .אבל לאחר 4 חודשים הרמוטיב חדל לעזור לכן חזרתי שוב לרסיטל 20מג אבל למרות שהעלתי את מינון ל30מג אני עדיין לא מרגישה טוב.שמעתי על תרופה חדשה ברדיו שפועלת מיד. אודה לך מאד אם תאמר לי את שם התרופה ואם אתה ממליץ עליה .תודה .

16/12/2007 | 23:12 | מאת: ד"ר עופר שמגר

אסתר שלום, אני מניח שמדובר ב- ציפרלקס. אבל ציפרלקס היא בעצם כמו רסיטל רק "נקיה" יותר, כך שאם רסיטל לא עזר, אני לא בטוח שציפרלקס היא בחירה הגיונית. אם עדיין יש לך בעיות שינה ניתן לטפל בדיכאון ע"י רמרון (או בשמות מסחריים אחרים: מירו/ מירטזפין טבע). לתרופה זו אפקט יחסית טוב על השינה. ניתן לתת אותה לבד או בשילוב עם הרסיטל. בהצלחה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה