פלוטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

15/12/2007 | 06:42 | מאת: לאה

אני נוטלת פלוטין אחד ביום מזה חודש. כבר מהיום הראשון התחלתי להתעורר בשעות מוקדמות (ארבע וחצי). היו ימים שישנתי בצהריים. בימים האחרונים אין לי צורך לישון בצהרים ואני מסתפקת ב-4.5 שעות שינה ביום. היום לדוגמא, הלכתי לישון ב-23:00 וקמתי ב-3:00 ולא הצלחתי להרדם שוב וזאת לאחר שקמתי יום קודם ב:4:30!! האם זה אומר שהתרופה לא מתאימה לי? האם אפקטיבי לעבור לכדור אחד ביומיים? תודה.

15/12/2007 | 15:02 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לאה שלום, יתכן ומדובר בחלק מתופעת לואי לא רצויה שנקראת היפומניה. חשוב ליצור בימים הקרובים קשר עם הרופא שנתן לך את הטיפול (אפילו קשר טלפוני כדבר ראשון) ולהתייעץ איתו לגבי המשך הטיפול ו/או צורך בהחלפתו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה