פיטריות הזייה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

30/11/2007 | 23:44 | מאת: si

שלום רב, לפנימשהו כמו שלושה חודשים לקחתי כמה שלוקים מפטריית הזייה וכן לקחתי מעט סמים קלים במהלך הטיול שלי בהודו תאילנד. הסמים והשלוקים מפטריית ההזייה בכלל לא השפיעו עליי באותו הזמן כלומר לא הרגשתי כל כך שינוי בהתנהגות שלי, כשבועיים אחרי זה התחלתי להרגיש ירידה במצב רוח , כניסה לדיכאון וחוסר ביטחון ועוד כמה דברים. האם יש קשר בין הדברים? חשוב לציין שאחרי נטילת הדברים לא הרגשתי כלום תודה מראש, ובתקווה לתשובה מהירה.

01/12/2007 | 22:21 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, יכול להיות שיש קשר בין הדברים. לא ברור לי איזה סמים בדיוק ניסית, אבל לעיתים קרובות רואים הופעת דיכאון אחרי שימוש בסמים שונים.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה