תרופה וחלימה קשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

29/11/2007 | 08:33 | מאת: נבו

שלום.כחלק מטיפול בחרדה חברתית,רופאת המשפחה נתנה לי רמוטיב(למרות שהיא יותר לדיכאון).לקחתי את התרופה כחודש וחצי במינון מלא וללא כל שיפור. במהלך תקופת הטיפול היו לי חלומות מאוד ברורים וחדים שמפריעים לישון. בגלל זה ובהתחשב שהתרופה לא עזרה הפסקתי את הטיפול בה ואני כבר 12 יום ללא התרופה.לצערי,החלימה הקשה והברורה ממשיכה להופיע בלילה ומפריע לשינה. האם זה צפוי לחלוף או שזה בלתי הפיך בגלל השפעת התרופה?

01/12/2007 | 21:57 | מאת: ד"ר עופר שמגר

נבו שלום, התופעה של חלימה שאתה מתאר אינה מוכרת כתופעת לואי של רמוטיב. יתכן וזהו צרוף מקרים בו החלומות התחילו בתקופת הטיפול. יתכן וכדאי לנסות לזמן קצר תרופה לשינה שתעזור לך לחזור "למסלול" של שינה רגילה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה