קשר בין מתח וחרדות לכאבים באשכים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

28/11/2007 | 22:18 | מאת: סובל מאד

ערב טוב אני רוצה להזכיר שאכן שאלתי את השאלה בקשר לטומפקס את הפסיכיאטר שלי ומדוע הוא הוסיף אותו לפבוקסיל והוא אכן ענה לי שהוא מתבסס על מחקר שמורה על הטומפקס כקטליזטור ביחד עם הפבוקסיל ואני אכן מקווה שזה יעזור לי למרות שנדרש ממני כוח סבל עצום היות והעליה במינון היא מאד איטית. אך שאלתי הערב היא שונה. האם יתכן כאב באשכים כתוצאה ממתח, מחשבות טורדניות וחרדות? המשך ערב נעים ותודה מראש

01/12/2007 | 10:22 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, מה שאתה מתאר מאד לא שכיח. אבל- חרדה ומתח יכולים לגרום לכמעט כל תופעה גופנית, כולל אפילו פריחה וחום. אבל בבעיות גופניות שלא שכיח שהן נגרמות מחרדה, כמו כאב באשכים, רצוי לבדוק היטב היטב שאין סיבה אחרת.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה