סיכוזפרינה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

31/07/2007 | 07:25 | מאת: רותי

אני סובלת מספר שנים ממחשבות שווא וחרדות קשות , ניסיתי את כל התרופות הקיימות . לפני כחודש הרופא נתן לי לפונקס ,הגעתי למינון של 450 מ"ג , בבדיקת דם שערכתי נמצא שיש ירידה בכדורים הדם, לכן הרופא הוריד לי את המינון ל- 300 מ"ג. אני לא מרגישה שום שיפור במחשבות , כל היום יש לי מחשבות על דימוי הגוף , האם לאחר חודש ימים הייתי אמורה להרגיש שיפור במחשבות !!!! תודה לך

31/07/2007 | 23:00 | מאת: ד"ר עופר שמגר

זמן התגובה ללפונקס יכול להיות ארוך, אפילו מספר חודשים. כדאי לבחון שוב את הצורך בהורדת המינון, כיוון שירידה בכמות כדוריות הדם הלבנות אינה אמורה להיות תלויה במינון.

31/07/2007 | 23:13 | מאת: שין יוד ריש

01/08/2007 | 07:42 | מאת: רותי

לא הבנתי את כוונתך תפני למטפלת במודעות !

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה