התייעצות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

25/11/2007 | 17:45 | מאת: שיר

שלום.אני זקוקה ליעוץ ותוהה אם כדאי לי לגשת לפסיכיאטר או לנוירולוג?נטלתי תקופה קצרה פלוטין(שרשם רופא המשפחה ) ,אך כעת אני לא נוטלת דבר.אני חשה בלבול רב.קראתי על תסמינים מסוימים שמתאימים לי גם בפורום זה וגם בפורום הפרעות קשב.אודה לך אם תוכל להבהיר לי בקצרה את ההבדלים בכדי שאוכל לנסות לדעת עם מי עדיף לי לקבוע פגישה.

25/11/2007 | 20:57 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שיר שלום, לא פרטת מה בדיוק מפריע לך. אנא פרטי קצת יותר בכדי שאוכל לנסות לכוון אותך.

27/11/2007 | 11:25 | מאת: שיר

לבקשתך,אני אנסה להרחיב.התחושות שמעיקות עלי עכשיו בעיקר הן חוסר בהירות וחוסר ריכוז.אני חשה בכל מצב נתון חוסר נוכחות ממשי(כאילו איזה מסך ערפל מצא את מקומו במוחי) וזה מקשה עלי בכל התחומים .לפני תשעה חודשים חשתי תחושות דיכאוניות ,ובעקבות כך נטלתי פלוטין ,אך כעת התחושות שלי שונות(פחות פאטליות),ואיני יודעת האם זה קשור לדיכאון או להפרעה שונה.אני רוצה לבדוק את זה בצורה מעמיקה ככל הניתן,ולכן רציתי שתכווין אותי במי להתיעץ.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה