הצפה רגשית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/11/2007 | 19:17 | מאת: לי

אני בהצפה רגשית כבר הרבה מאוד זמן מה שמקשה עלי לתפקד. 1. האם יש דרך לפתור את הבעיה ואיך? 2. בגלל שההצפה הרגשית נמשכת 4 שנים- האם זה יעלה לי במחיר כלשהו, למשל החיוניות שחסרה עכשיו, האם היא תשוב במידה וההצפה הרגשית תעלם או תתדעך? תודה ד"ר

25/11/2007 | 20:01 | מאת: ד"ר עופר שמגר

לי שלום, אינני בטוח שאני מבין את מצבך עד תומו, מה שברור הוא שכל מצב נפשי הגורם להשקעת אנרגיות (ונשמע לי שאת מושקעת במצב הזה) מרוקן אט-אט את מאגרי האנרגיות של האדם. הפתרון לזה יוכל להעשות ע"י בירור המצב ופרימה איטית של סבך החוטים בו את נמצאת. זה יוכל להעשות ע"י הכוונה ותמיכה של פסיכולוג, במסגרת יעוץ וטיפול פסיכולוגי. בהצלחה.

28/11/2007 | 14:21 | מאת: יפה

ביתי בת 16 ומספרת מעשיות שלא היו ולא נבראו האם היא צריכה טיפול פסיכיאטרי?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה