למיקטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/11/2007 | 18:21 | מאת: ספיר

שלום, אתמול התחלתי לקחת את הכדורק 'למיקטל' במינון של 25 מ"ג. היום בבוקר התחילו לי התכווצויות בבטן בצד(כמו שריר שקופץ) עם הפסקה של כמה שניות בין התכווצות להתכווצות. כרגע כבר כמה שעות שאין לי את זה וזה עבר...אבל עכשיו זה שוב פעם מתחיל מידי פעם. מה אני אמורה לעשות במקרה כזה? ואם זה נחשב לדבר שהוא בסדר? ועוד שאלה לגבי אותו כדור- הוא עוזר לדיכאונות,דיסוציאציה וחרדות? ניסיתי כמעט את כל התרופות האנטידכאוניות וכלום לא עזר לי. אני די מיואשת עם תחושות רעות וקשות כל הזמן בלי הפסקה לפעמים פשוט בא לי כבר למות וזהו. שכל הסבל הזה יגמר.. :( תודה על תשובתך.

24/11/2007 | 18:39 | מאת: ד"ר עופר שמגר

ספיר שלום, לא ידוע על קשר בין למיקטל להתכווצויות כמו שתארת. בכל מקרה, את אמורה להשאר במינון הזה לפחות שבוע, כך שאני מניח שתוכלי לראות אם זה נעלם. למיקטל יעיל לדיכאון בחולים ביפולרים (חולי מאניה-דיפרסיה). אין לו השפעה על חרדות. לא ידוע מספיק על השפעתו על דיסוציאציות. אם ההתכווצויות ימשיכו צרי קשר טלפוני עם הפסיכיאטר שלך.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה