מה המחשבות האלה ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

24/11/2007 | 09:41 | מאת: פינוקיו

שלום לך ד"ר אני סובל כל היום ממחשבות שגורמות לי לחרדות , לכן אנני מתפקד . כשאני יושב נדמה לי שהגב שלי כפוף , כשאני הולך נדמה לי שיצחקו על צורת ההליכה שלי. כשאני מסתכל על אנשים יש לי מחשבות על מין מאוד מגעילים . נוטל תרופות שלא עוזרות לי בכלל , השאלה היא מהן המחשבות האלה - רופא אחד טוען שהן מחשבות כפיתיות O/C/D רופא שני טוען שזה סכיזופרניה ונותן לי כדורים לסכיזופרניה - עלי לציין שהכדורים נגד סכיזופרניה בכלל לא עוזרים לי .

24/11/2007 | 12:29 | מאת: ד"ר עופר שמגר

שלום רב, שני רופאים שבדקו אותך לא הגיעו למסקנה חד-משמעית. אני חושב שזו תהיה חוצפה מצידי לנסות להסביר את מצבך ולתת אבחנה לאחר קריאה של מספר שורות כאן בפורום. אבל אנסה בכל זאת לבדוק איתך- האם התרופות ל- OCD עשו איזשהו שינוי? איזה תרופות קיבלת, באיזה מינון ולכמה זמן? האם ניסית להגיע לטיפול פסיכולוגי? לאיבחון פסיכולוגי? אם תחזור אלי עם תשובות, אולי אוכל לעזור יותר.

24/11/2007 | 18:49 | מאת: פינוקיו

ראשית תודה לך על התשובה המהירה . נטלתי המון סוגי כדורים שלמעשה אף אחת מהן לא עזרה לי באופן משמעותי. התרופה היחידה שעזרה לי היא הנרדיל שעזרה למשך שנתיים , ולאחר מכן ניסו לחזק לי את התרופה ולא עזר , ניסיתי לוסטרל, אנפרניל , סרוקוואל , הייתי בטיפול פסיכולוגי ,שעזר אך לא באופן משמעותי.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה