שילוב של מירו ואפקסור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

21/11/2007 | 19:51 | מאת: משה

לחבר שלי המליצו על השילוב הזה. מספר ימים לאחר שהתחיל לקחת את התרופות יש לו מדי פעם התקף הזעה/הסמקה ולחץ דם גבוה. הפחיתו לו מינון של האפקסור(75 מג' במקום 150) והשאירו את המירו על 45 מג' ליום. מה דעתך? בתודה

22/11/2007 | 08:40 | מאת: ד"ר עופר שמגר

משה שלום, שילוב של אפקסור ומירו הוא מאד מקובל ויש לו הגיון רפואי. אכן אפקסור עלול לגרום לעלית לחץ דם, וטוב עשו כשהורידו את המינון. למירו אין השפעה על לחץ הדם. סכ"ה בנתיים נשמע שמי שמטפל בו יודע מה הוא עושה.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה