התקף פסיכוטי

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

20/11/2007 | 17:57 | מאת: קרן

שלום אני עברתי התקף פסיכוטי כשהייתי בטירונות מאז אני מטופלת אצל פסיכיאטר, לאחר ההתקף טופלתי בזיפרקסה כעבור שנה הפסקתי את הטיפול בהדרגה למרות שהפסיכאטר שלי לא הסיכם כעבור כמה חודשים שוב חזר לי ההתקף פסיכוטי ושוב אני מטופלת בזיפרקסה הפסיכיאטר שלי אמר שאני אצטרך לשתות כדורים כל החיים סבלתי גם מדיכאון אז טופלתי בציפרלקס כעת אני משתמשת בזיפרקסה וציפרלקס ומרגישה טוב רק שיש לי מין חוסר מיקוד במבט מין ריחוף שמפריע לי שלא היה לי בהתקף הראשון זה נמשך כבר הרבה חודשים האם זה ייפסק? ממה זה נובע?

21/11/2007 | 22:46 | מאת: ד"ר עופר שמגר

קרן שלום, קצת קשה להעריך דרך האינטרנט על מה מדובר בדיוק. בכל מקרה זו אינה תופעה נפשית שכיחה וגם לא תופעת לואי שכיחה לתרופות. האם התייעצת עם הפסיכיאטר שלך? מה הוא אומר?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה